Ervaringen


Coaching individueel traject

Dorothée (45 jaar, huisarts)
Een bijzondere ervaring! Vijf prachtige wandelingen met coach Ireen hebben mij geholpen te ontdekken wat natuur met je kan doen. Ik wandelde al graag en regelmatig bij Amelisweerd, maar de natuuroefeningen waren echt een nieuwe ervaring. Welk pad kies je op een kruising? En waarom en hoe voelt dat? Hoe voelt het als je de ene kant op loopt met 'ik ga mijn plan/wens niet uitvoeren' in je hoofd en hoe voelt het, de andere kant op met 'ik ga mijn plan wèl uitvoeren'... dat doet je dus echt voelen en brengt mij uit mijn hoofd en meer in mijn gevoel en emotie. Het heeft me geholpen zo ver te komen dat ik mijn plan, mijn wens ga uitvoeren! Ireen is erg prettig en ontspannen in contact, bereidt de coaching goed voor en luistert heel goed naar wat jouw vraag is.
Elmy (60 jaar, communicatie adviseur)
Ireen luistert super goed, stelde mij de juiste vragen en had steeds oefeningen die bij mij pasten. Daarbij maakt zij gebruik van het bos. Ireen liet mij ervaren dat de natuur meer biedt dan wandel- en fietspaden.
Karin (37 jaar, op zoek naar een passend werk)
'Met Ireen is het me gelukt om dichter bij mijn gevoel te komen. Met mijn hoofd alleen, kwam ik er niet uit. Maar door de oefeningen in de natuur, kon ik niet anders dan luisteren naar hetgeen mijn gevoel me ingeeft. Alleen al het wandelen in een prachtige omgeving leidt tot meer rust en ontspanning. De oefeningen die Ireen daarbij kiest, pasten steeds goed bij mij. Aanvankelijk was ik nog een beetje huiverig voor een 'zweverige' aanpak, maar algauw merkte ik dat je altijd je eigen benadering kiest. Bovendien zorgt Ireen er voor dat de opdrachten steeds relevant zijn voor jou en je coachvraag. Een fijne ervaring!'

Workshop Verken je wensen

Samenvatting van de groep (6 pp), februari 2020
In een fijne, open sfeer hebben we oefeningen gedaan die me hielpen stil te staan bij wat me belemmert. Bijzonder hoeveel wijsheid er boven komt als in je lijf en je gevoel zit in plaats van je hoofd. Ingeborg en Ireen brengen je daar op een prettige manier door gebruik te maken van yoga en natuur. Een stapje meer in de richting van wat ik wil en dat dat okee is. Moment van bezinning.